Kultur

Den Gamle By
Den Gamle By er et levende billede af livet i en købstad på H.C. Andersens tid. I gader, stuer, køkkener og haver møder man nogle af de mennesker, der har befolket byen i 1800årene. Der er levende museum, historiske butikker, haver og store udstillinger. Hvert år er der jul i Den Gamle By fortalt gennem levende museum og udstillinger.

www.dengamleby.dk
den_gamle_by
Moesgård Museum
Er du til forhistorieske udstillinger om arkæologi og etnografi, så er Moesgård Museum et oplagt vag. Den faste udstilling består af fem afsnit: Danmarks stenalder, Grauballemanden – og den magiske mose, Illerup Ådal – fjendens ansigt, Runehal med enestående samling af runesten og Århus i vikingetiden.

www.moesmus.dk
moesgaard
Besættelsesmuseet i Århus 1940-45
Museet viser såvel fredelige som dramatiske begivenheder i Århus under den tyske besættelse. Besættelsens dagligdag, restriktioner, humor, tysk militærudrustning, allieret, nazistisk og dansk propaganda, samt nazistisk terror mod civilbefolkningen. Alt illustreres med originale genstande, dokumenter, fotos samt plancher og tableauer.

www.besaettelsesmuseet.dk
besaettelsemuseum
Naturhistorisk museum
Gå på opdagelse i naturens fortid – blandt dyr, natur, landskaber og biologi. Bliv klogere ved at besøge den flotte og inspirerende udstilling, der rigt illustrerer hvordan det hele så ud for mange år siden.

www.naturhist.dk
naturhistorisk
Steno museet
De kulturhistoriske samlinger i museet beskriver natur- og lægevidenskabens udvikling. Ud over udstillingerne kan du besøge planetariet og den medicinhistoriske urtehave eller handle i museumsbutikken og slappe af i cafeen.

www.stenomuseet.dk
steno_museum

Aarhus Camping Randersvej 400, Lisbjerg 8200 Århus N Tlf. 86 23 11 33 info@aarhuscamping.dk Cookies og persondata